Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  4:21 μμ
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 13:43

Φώτης Σκληρός: Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που παρέμειναν αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών και των μαθητριών.

Αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο τους σε αυτή την φάση.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα ένας σημαντικός σταθμός αλλά ίσως όχι ο πιο καθοριστικός στη ζωή τους. Δεν είναι ο τελικός προορισμός αλλά ένας ενδιάμεσος σταθμός σε ένα μακρύ και ευχάριστο ταξίδι γνώσης, εμπειριών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Εξάλλου σε έναν κόσμο, που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, το βασικότερο ζητούμενο και ένα από τα σπουδαιότερα εφόδια θα είναι η ικανότητα προσαρμογής στις ευμετάβλητες επαγγελματικές και κοινωνικές συνθήκες
 

Φώτης Σκληρός
Δ/ντής   1ου Λυκείου Ι.Π.Μεσολογγίου – Παλαμαϊκής  Σχολής

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 66 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News