Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  8:17 πμ
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 18:37

Στηρίζουν των αγώνα των αγροτών οι συνταξιούχοι της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τα Σωματεία Συνταξιούχωντης Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αιτωλοακαρνανίας που συνεδρίασαν την Παρασκευή 09-02-2024 στο Αγρίνιο στο Εργατικό Κέντρο χαιρετίζουν τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και απαιτούν την ικανοποίηση των δίκαιων και κυρίως αναγκαίων για την επιβίωση τους αιτημάτων τους.

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Η πολιτική των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κατακρεούργησαν τα δικαιώματα των συνταξιούχων που κατάντησαν τις συντάξεις επιδόματα πείνας, είναι η ίδια που φτωχοποιεί την μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και ευθύνεται που τα αγροτικά προϊόντα φτάνουν πανάκριβα στο ράφι, την ίδια ώρα που οι φτωχοί αγρότες φτάνουν σε αδιέξοδα και εγκαταλείπουν τις καλλιέργειες τους και τις κτηνοτροφικές τους δραστηριότητες.

Η θετική εξέλιξη των αγώνων των αγροτών θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους αγώνες που δίνουν τώρα οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Καλούμε τους συνταξιούχους του νομού να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 229 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.