Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  10:17 πμ
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 10:57

Αγρίνιο - φοιτητικές υποτροφίες: Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου οι αιτήσεις στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2024 η κατάθεση στο Αγρίνιο των δικαιολογητικών για τις  φοιτητικές  υποτροφίες που χορηγεί το Ίδρυμα της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. 

Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες απόρων φοιτητών κατατίθενται  στον αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Ιωάννου, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην πόλη του Αγρινίου επί της οδού Καραϊσκάκη 22.

Εκτός των συγκεκριμένων ημερομηνιών και ωρών καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή, η δε 12 Οκτωβρίου 2024 θα είναι η καταληκτική ημερομηνία και πέραν αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις, επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2641058458

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 54 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.