Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  12:22 μμ
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 12:21

Πετράκης: «Άτοπο να μιλάμε για Ευρώπη, πάμε βήμα-βήμα- Σπουδαίος οργανισμός ο Παναιτωλικός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis παραχώρησε δηλώσεις ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μιλώντας για την νίκη επί της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εμείς σαν ομάδα σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, θεωρώ ότι ειδικά στα πρώτα ημίχρονα με τις μεγάλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας, είμαστε ανταγωνιστικοί.

Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και θέλουμε να συμπεριφερόμαστε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά προσπαθούμε αυτό το λίγο που μπορούμε να το καταθέτουμε και να διεκδικούμε ότι μας αναλογεί.

Με την ΑΕΚ ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε αυτό που μας αναλογεί».

Για το αν ο Παναιτωλικός μπορεί να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, σχολίασε:

«Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ άτοπο να το πω αυτό. Για να ανέβεις κάπου πρέπει να πηγαίνεις βήμα-βήμα και σκαλοπάτι -σκαλοπάτι. Δεν γίναμε μια μέρα ξαφνικά μεγάλη ομάδα. Είμαστε ένας σπουδαίος οργανισμός, προσπαθούμε να εξελισσόμαστε μέσα από την δουλειά και να διεκδικούμε ότι μπορούμε περισσότερο».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 85 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.