Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  10:21 μμ
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 22:03

Ο «Κυρ» με σκίτσο πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο «Κυρ» με σκίτσο αποκάλυψε τον διάλογο διαιτητή - VAR στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Αν και έχει περάσει 4 ημέρες από τον αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο η ... σκόνη δεν λέει ακόμη να πέσει!

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για 2 πέναλτι αλλά ο διαιτητής Δράμας Κωνσταντίνος Πουλικίδης δεν είδε και δεν έδωσε τίποτα. Το ίδιο έπραξε και ο VARistas Τσακαλίδης.

Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία και ζήτησε σεβασμό ενώ ο πρόεδρος της Μάριος Ηλιόπουλος τα είπε και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση για τα φαλτσοσφυρίγματα στα ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα στους αγώνες της ΑΕΚ.


Θέση για το θέμα πήρε και ο «Κυρ». Ο σκιτσογράφος «αποκάλυψε» τον διάλογο του διαιτητή και του χειριστή του VAR και έριξε άπλετο φως στην υπόθεση!

«VAR εκεί; Είδες τίποτα;», ρώτησε ο διαιτητής τον VAR με εκείνο να απαντά: «Ότι είπαμε. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα». Ο διαιτητής ευχαριστημένος ανταπάντησε: «Πάλι καλά. Έγινε η δουλειά».

Ο VAR έγινε ... Σωκράτης αφού είπε «ένα γνωρίζω, ότι δεν γνωρίζω τίποτα» και από την ιστορία λείπει μόνο ο Πόντιος Πιλάτος που θα νίπτει τα χείρας του.

protothema.gr

Διαβάστηκε 90 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.