Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  8:19 μμ
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 14:37

Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου – Γ. Καρβέλης: Διεύρυνση του ωραρίου για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο νέο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που αποκτά το Κέντρο Υγείας Αγρινίου με χρηματοδότηση της 6ης ΥΠΕ αναφέρθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Κέντρο Υγείας της πόλης το μεσημέρι της Τρίτης, όπου τον υποδέχθηκε ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του ΚΥ Βασίλης Σκορδάς.

Ο κ. Καρβέλης αναφέρθηκε πρωτίστως στον νέο σύγχρονο εξοπλισμό που αποκτά το Ακτινολογικό Τμήμα του ΚΥ, προσθέτοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ενισχυθούν και τα άλλα τμήματά του.

“Εύρυθμη και αποτελεσματική είναι η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αγρινίου, το οποίο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ένα πολυδύναμο κέντρο. Στόχος μας η διεύρυνση κατά το δυνατόν, του ωραρίου λειτουργίας ώστε η Πρωτοβάθμια φροντίδα να ανακουφίζει τον φόρτο που δέχονται τα νοσοκομεία. Επίσης οι συμπολίτες μας θα εξυπηρετούνται μέσα στην πόλη τους, κοντά στο σπίτι τους χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Δείτε video και εικόνες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.