Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  6:18 μμ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 19:09

Διθύραμβοι Μαυρία για Παναιτωλικό και Πετράκη- «Από τις επαρχιακές ομάδες με τους καλύτερους οπαδούς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Χάρης Μαυρίας φιλοξενήθηκε στο LIVE του Betarades.gr και μίλησε με διθυραμβικά σχόλια για τον Παναιτωλικό, τον Γιάννη Πετράκη και τον κόσμο της ομάδας.

«Σίγουρα είναι πολύ καλό το κλίμα, μετά από μία τόσο μεγάλη νίκη. Έρχεται η εβδομάδα που έχουμε την διακοπή και έχουμε παραπάνω χρόνο να το ευχαριστηθούμε. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Δεν μπορούμε να πούμε έχουμε 11 βαθμούς, πήραμε Χ από τον Ολυμπιακό, νικήσαμε την ΑΕΚ, α σωθήκαμε. Εννοείται ότι οι βαθμοί που έχουμε την δεδομένη στιγμή σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά είναι τρομεροί.

Ίσως η περσινή σεζόν μας έκανε πιο δυνατούς. Το ότι παίζαμε με πίεση κάθε ματς, ότι έπρεπε να έχουμε καλή άμυνα, ο υποβιβασμός κρινόταν στις λεπτομέρειες. Ήταν μάθημα για να βλέπουμε κάθε ματς με την σημασία που έχει για να μην φτάσουμε στην κόψη του ξυραφιού», σχολίασε αρχικά.

Για το φετινό ρόστερ του Παναιτωλικού και τον Γιάννη Πετράκη ανέφερε:

«Παίζει μεγάλο ρόλο ο προπονητής. Είναι πατρική φιγούρα. Μας έχει όλους από κοντά. Λέει καθημερινά ότι έχει 30 παιδιά, νοιάζεται πολύ αγωνιστικά και ψυχολογικά ο καθένας να είναι στο 100%».

Για τα ξένα παιδιά του ρόστερ:

«Είναι ένα αποτέλεσμα που πιάνει όλο το φάσμα. Οι πιο έμπειροι, οι ξένοι που μπαίνουν στο κλίμα γρήγορα, οι μικροί. Παίζει ρόλο ο προπονητής, μας κάνει οικογένεια. Εμείς που είμαστε πιο παλιοί, ειδικότερα αυτοί που είναι χρόνια στην ομάδα, τον κάθε νέο τον κάνουν να νιώθει οικεία».

Για τον Φακούντο Πέρες:

«Μιλάτε για έναν συγκεκριμένο παίκτη. Εγώ μπορώ να μιλήσω για όλα τα παιδιά στο κέντρο. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και βάζει το δικό του λιθαράκι. Μακάρι να είναι η συνέχεια ανάλογη».

Για τον Γιώργο Λιάβα:

«Σαφώς είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, είναι πολύ μικρός. Μπορεί να σταθεί και εκτός Ελλάδας. Έχει πάρα πολύ καλή νοοτροπία. Δουλεύει καθημερινά και θέλει να εξελίσσεται».

Αναφορικά με τις δικές του βλέψεις και την παρουσία του στον Παναιτωλικό:

«Είμαι σε οργανωμένη ομάδα, με σταθερότητα, καλό κλίμα. Διοίκηση και staff είναι πολύ καλοί και πάντα δίπλα μας. Ο Παναιτωλικός φημίζεται για όλα αυτά, προσωπικά με βοηθάει πολύ στο να είμαι 100% συγκεντρωμένος και να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι φιλότιμος, όταν μου φέρονται καλά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτή την στιγμή είμαι ένας μπακ, παίζοντας σε ένα σύστημα που μου ταιριάζει πολύ. Είμαι στην γραμμή, με χώρο μπροστά και πίσω, τρέχω. Είμαι τυχερός».

Για την ασίστ στο γκολ του Λουίς:

«Τον έχω δει, είναι πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Φαίνεται στο ριπλέι ότι κοιτάζω, σηκώνοντας το κεφάλι μου. Ίσως ο Κοϊτά να μην πίστεψε ότι θα έπαιζα 1-2 με τον Ρόα. Για αυτό δεν με ακολούθησε μάλλον».

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι δεν έγιναν πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, παρότι ο Κωστούλας ήθελε να κάνει 1-2 μεταγραφές ακόμα:

«Δεν μου πέφτει λόγος να μιλήσω για μεταγραφές. Η ομάδα είναι δεμένη όταν διατηρείται βασικός κορμός. Δεν υπάρχουν ελλείψεις, αυτοί που ξεκινούν δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, οι αλλαγές βοηθούν. Αν κάποιος τραυματιστεί υπάρχει αντάξιος αντικαταστάτης».

Για το ταλέντο των νέων παιδιών από τις υποδομές:

«Σίγουρα και μπορούμε να το καταλάβουμε. Στην Αιτωλοακαρνανία είναι μόνο ο Παναιτωλικός. Είναι τυχερά τα παιδιά που είναι στα χέρια του Πετράκη».

Για το αν θα άλλαζε την νίκη στο πρωτάθλημα στο Ηράκλειο με το… Κύπελλο, ένεκα κλήρωσης:

«Όχι δεν θα την άλλαζα. Σίγουρα θα ήθελα να ξαναπαίξω το δεύτερο ημίχρονο του Κυπέλλου. Σε 15′ πέσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ».

Για την έδρα του Παναιτωλικού και τον κόσμο της ομάδας:

«Η ατμόσφαιρα είναι μαγική. Υπάρχει μεγάλη στήριξη. Ο Παναιτωλικός είναι από τις επαρχιακές ομάδες με τους καλύτερους οπαδούς. Δεν το λέω γιατί είμαι εδώ. Έχω πάει σε αρκετά γήπεδα. Ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας, δίπλα στα καλά και τα δύσκολα».

Κλείνοντας ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη. «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταποδώσουμε», σχολίασε.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 69 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.