Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  8:23 μμ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 20:02

Ναυπακτία: Πεζοπορία για παιδιά και γιορτή τηγανίτας στις 20 Οκτωβρίου στον Πόδο (Κυρ 20/10/2024 09:30 πμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο πολιτιστικός Σύλλογος Πόδου διοργανώνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 9:30 το πρωί, πεζοπορία για παιδιά στον Πόδο Ναυπακτίας με τον Σπύρο Σούλη, τον ορειβάτη - αρχηγό της ελληνικής αποστολής που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ το 2004

Η εκκίνηση θα δοθεί στην  πλατεία του χωριού

Το μονοπάτι είναι βατό και μπορούν να πάρουν μέρος ηλικίες από 6 χρονών και πάνω καθώς και οι γονείς τους. Η διαδρομή είναι συνολικής διάρκειας 3 ωρών με την επιστροφή και τις στάσεις.

Στα πλαίσια της πεζοπορίας τα παιδιά θα μάθουν να περπατούν και να σέβονται το φυσικό περιβάλλον, να αισθάνονται ασφάλεια και να μάθουν τι να κάνουν σε περίπτωση που χαθούν.

Απαραίτητος εξοπλισμός: παπούτσια αθλητικά ή πεζοπορίας, σακίδιο, καπέλο, νερό, αντηλιακό, ξηρά τροφή, φρούτα.


Ταυτόχρονα στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή της Τηγανίτας, ενώ για τους επισκέπτες καθώς και για τους μικρούς ορειβάτες θα διατίθεται φαγητό με ένα μικρό αντίτιμο.

Το Δ/Σ του Συλλόγου είναι στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

Τηλ.: 6977036051

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 61 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 20:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.