Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  8:22 πμ
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 13:27

Θέρμο: Κηδεύεται σήμερα ο Σωτήρης Χολέβας που σκοτώθηκε πέφτοντας από σκαλωσιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τελευταίο “αντίο” στον Σωτήρη Χολέβα που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά, θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα Τρίτη (21.03.23) στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θέρμου.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια στα 71 του χρόνια, την ώρα που εκτελούσε εργασίες και η είδηση σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Στην απρόσμενη απώλειά του αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρας. Σε αυτήν αναφέρει: “Ο αγαπητός συμπολίτης μας Σωτήριος Χολέβας, σμιλευτής πέτρας και άριστος οικογενειάρχης «έφυγε» από την την ζωή εντελώς αιφνίδια! Θα μας λείψει. Καλό παράδεισο να έχει”.  

Ο Σωτήρης Χολέβας με τη σύζυγό του Χριστίνα είχαν αποκτήσει δύο κόρες τη Μαρία και τη Βασιλική που βυθίστηκαν στο πένθος μετά την ξαφνική απώλεια.

*Φωτογραφία: thermonews.gr

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 552 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.