Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  10:26 πμ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 09:47

Λιάβας: «Ενωθήκαμε με τον κόσμο και κάναμε σημαντική νίκη, ο Πετράκης είπε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκπομπή «η Ώρα των Πρωταθλητών» στα κανάλια της Novasports φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Γιώργος Λιάβας.

Από τα πρόσωπα των ημερών -όχι άδικα- στο Αγρίνιο, ο νεαρός μέσος δεν έκρυψε την χαρά του για την ως τώρα πορεία της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε σημαντική νίκη και ξεκουράζομαι χαμογελώντας. Ήταν μία μαγική μέρα. Ενωθήκαμε με τον κόσμο και κάναμε σημαντική νίκη. Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα, η χαρά γίνεται μεγαλύτερη. Ο κόουτς Πετράκης θέλει να μην αφήνει την επιτυχία να μπαίνει στο κεφάλι μας και να χαλαρώνουμε στην δουλειά».

Για την τελευταία συμβουλή του Πετράκη:

«Ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Εφόσον έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο».

Για το δυναμικό ξεκίνημα του Παναιτωλικού:

«Έχουμε κάνει αρκετά καλό ξεκίνημα. Και πέρυσι και φέτος έχουμε αρκετά καλούς παίκτες. Από την σκληρή και καθημερινή δουλειά που γίνεται στο προπονητικό μας κέντρο βγαίνει το αποτέλεσμα».

Για την αγάπη του κόσμου και το πώς “βγήκε” αυτό στο γήπεδο χθες:

«Ήταν πολύ έντονο. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα όλα τα χρόνια, σε οποιαδήποτε στιγμή. Το Αγρίνιο ζει με τον Παναιτωλικό. Η καθημερινότητα του Αγρινίου είναι ο Παναιτωλικός. Είναι ένας ακόμα λόγος να στηρίζουμε».

Με ιδιαίτερη ζέση αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του, τις τρεις αδερφές του και την μητέρα του, οι οποίες παρακολουθούν φανατικά όλα τα παιχνίδια του. Δεν αμέλησε φυσικά να αναφερθεί στην ανανέωση του συμβολαίου του:

«Εγώ δεν το έχω αντιληφθεί έτσι. Είχα τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα. Δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν σκληρές οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Βλέπω αγάπη προς το πρόσωπό μου και απεριόριστος σεβασμός προς τον Φώτη Κωστούλα, τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη και τον τεχνικό διευθυντή, Μάκη Μπελεβώνη. Μιας και δεν χρειάζονταν να συζητήσουμε πολλά, θεώρησα ότι έπρεπε να υπογράψω μετά την ήττα από τον Βόλο. Να δείξω στους συμπαίκτες μου ότι το πίστευα, για να το πιστέψουν κι αυτοί».

Και προσέθεσε:

«Από τα τμήματα υποδομής, που ήρθα από το χωριό στα 14 μου με στήριξαν. Όταν αντιμετώπισα οικογενειακά θέματα και σοβαρούς τραυματισμούς ήταν ξανά εκεί. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω διαφορετικά».

Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους και την πιθανότητα κλήσης στην Εθνική ανέφερε:

«Να γίνομαι καλύτερος χρόνο με το χρόνο, αφού πλέον επέστρεψα από τους τραυματισμούς. Βλέπω με διαφορετική ματιά το ποδόσφαιρο. Η πιο σημαντική μέρα είναι η επόμενη προπόνηση. Αυτό το καταλαβαίνεις καλύτερα όταν είσαι περίπου 500 μέρες έξω. Ο μεγαλύτερός μου στόχος είναι η Εθνική. Είχα πει ότι θα έχω επιστρέψει στο 100% από τους τραυματισμούς όταν ξανακληθώ στην Εθνική. Η U21 δεν μπορούσε να με καλέσει, οπότε μένει η ανδρών. Προσπαθώ να δείξω μέσα από την καλή πορεία της ομάδας το ταλέντο μου ώστε ο κ. Γιοβάνοβιτς να μου δώσει την ευκαιρία μου».

Κλείνοντας τόνισε ότι «καταλαβαίνω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και βοηθάω την ομάδα. Μέρα με την μέρα, παιχνίδι το παιχνίδι και να δούμε τι θα έρθει».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 80 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.