Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  10:26 πμ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 09:39

Oρεινή Ναυπακτία: Τα μονοπάτια της Άνω Χώρας αναδεικνύουν τις ομορφιές της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας τα μονοπάτια αναδεικνύουν τις ομορφιές της μετά τις εργασίες κατασκευής τους

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής των πεζοπορικών μονοπατιών εντός του οικισμού της τ.κ.Άνω Χώρας Ορεινής Ναυπακτίας και τα περπατήσαμε ώστε να απολαύσουμε,αυτό που απολαμβάνουν όλοι οι επισκέπτες που την επιλέγουν για τις ολιγόωρες ή πολυήμερες αποδράσεις τους,σ’αυτή την ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους της Ορεινής γωνιάς του δήμου Ναυπακτίας σε υψόμετρο 1000 μέτρα.

Ένα έργο που οραματίστηκε και σχεδιάστηκε από τον εκλιπόντα πρώην αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ναυπακτίας της δημοτικής θητείας Λουκόπουλου,Κώστα Καρακώστα και υλοποιήθηκε στην δημοτική θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής Γκίζα.

Ένα συνεχιζόμενο έργο που αναδυκνύει τις πλούσιες φυσικές ομορφιές του χωριού,παρέχοντας παράλληλα ασφαλή προσβασιμότητα σες ντόπιους και επισκέπτες.

Με ολοκληρωμένες τις υποδομές (φρεάτια διαχείρισης ομβρίων) και ηλεκτροφωτισμός,τα μονοπάτια του οικιστικού ιστού της κοινότητας παρέχουν μοναδικές πεζοπορικές εμπειρίες….

Μένει στους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν και όσο για τον Κώστα,σίγουρα θα υπερηφανεύεται.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 60 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.