Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  10:23 πμ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 10:00

Οι Αμερικανοί SLOW BURNING CAR παρουσιάζουν το “In the Trees”, (2024 "Remix" Official Promotional Video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
“In the trees”, (2024 "Remix" Official Promotional Video)
(Δείτε το εδώ)
 
To In The Trees ηχογραφήθηκε πρώτη φορά το 2008 για το άλμπουμ "Vol.2 - The Scattering" Στην έκδοση 2024 "Remix" Official Promotional Video συμμετέχουν οι Zak St. John στα drums, Aaron Kusterer στην lead κιθάρα, ο Tommy Marcel στην ρυθμική κιθάρα, η Kim Clayborne και St John στα φωνητικά, και ο Troy Spiropoulos στο μπάσο και στη φωνή.
 
 
Οι Slow Burning Car είναι ένα ροκ συγκρότημα με έδρα το Los Angeles με τους Troy Spiropoulos (φωνητικά/Μπάσο), Zak St.John (τύμπανα/φωνητικά), Kim Clayborne (φωνητικά), Tommy Marcel (Κιθάρα/φωνητικά), Aaron Kusterer (κιθάρα).
 
Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει έξι ολοκληρωμένα albums, όλα ως ανεξάρτητες κυκλοφορίες, τα: Blowback (2007), Vol. 2-The Scattering (2009), Assumption (2013), Defection (2017), Projection (2021) και Vicarious Disclosures (2023).
 
Στο άλμπουμ “ Vol. 2-The Scattering ” συμπεριλαμβάνεται και το single “In the Trees”, για το οποίο οι Slow Burning Car μας παρουσιάζουν το “2024 "Remix" Official Promotional Video”.
 
 
Official links
www.slowburningcar.com
 
-
Διαβάστηκε 50 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.