Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:54 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 18:47

Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Χ. Φίλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του επιτίμου Δικηγόρου Κωνσταντίνου Χ. Φίλου. Ο εκλιπών υπήρξε ένας λαμπρός επιστήμονας που τίμησε την δικηγορία και τις δικαστικές αίθουσες με την νομική ευρυμαθειά του, τις μνημειώδης αγορεύσεις του και τους αγώνες του για την  δημιουργία Εφετείου στην πόλη του Αγρινίου, αφού πρώτος εμπνεύστηκε την ανάγκη συγκροτησής του από την δεκαετία του 1960.

Για τους νεώτερους ο εκλιπών υπήρξε πρότυπο πετυχημένης άσκησης της δικηγορίας, σοβαρότητας και συνεχούς μελέτης των νομικών κειμένων.

Είχα την τύχη να δεχθώ τις συμβουλές του ως δικηγόρος και ως δήμαρχος,   αφού πολλές φορές επισκεπτόταν το Θέρμο, με τον επίσης εξαίρετο νομικό και συμπολίτη μας Ιωάννη Χαριλάου Παπαϊωάννου, ενώ κατά την άσκηση της δικηγορίας μου ωφελήθηκα από την μεθοδικότητα και τις υποδείξεις του Κωνσταντίνου Χ.  Φίλου.

Ο Δικηγορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας από σήμερα είναι φτωχότερος.

Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

Σπυρίδων Κωνσταντάρας
Δήμαρχος Θέρμου



Διαβάστηκε 165 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.