Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  10:20 πμ
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 10:25

Συγκινεί το «αντίο» των Εμπεσιωτών στον Ιωακείμ Σκόνδρα- «έκανε πασίγνωστο το χωριό μας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πένθος προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του Ιωακείμ Σκόνδρα.

O Ιωακείμ Σκόνδρας ήταν καθηγητής εναέριων αθλημάτων και γνωστός σε όλη τη χώρα από το άθλημα του αλεξιπτώτου πλαγιάς καθώς υπήρξε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας αρκετές φορές, αλλά και αρχηγός της εθνικής ομάδας.

H κηδεία του Ιωακείμ Σκόνδρα θα γίνει σήμερα, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 16:00 στον Ι.Ν.Αγίου Χριστοφόρου (νέο) όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 15:30.

Συγκινητικό ωστόσο το «αντίο» των Εμπεσιωτών στον Ιωακείμ Σκόνδρα. «Ήταν ο φίλος μας ο οποίος έφερε στον Εμπεσό φίλους του αλεξίπτωτου πλαγιάς από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, διοργανώνοντας Πανελλήνιο, Ευρωπαϊκό και Προ παγκόσμιο πρωτάθλημα», σημειώνει η ανακοίνωση της Κοινότητας Εμεπσού.

Η ανακοίνωση της Κοινότητας Εμπεσού 

Ένας δικός μας άνθρωπος δε βρίσκεται πια στη ζωή.
Ο φίλος μας Ιωακείμ Σκόνδρας, ο άνθρωπος που συνέδεσε την ζωή του με το χωριό μας και το αλεξίπτωτο πλαγιάς «έφυγε» χτυπημένος από επάρατη νόσο.

Ήταν ο φίλος μας ο οποίος έκανε πασίγνωστο το χωριό μας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ήταν ο φίλος μας ο οποίος έφερε στον Εμπεσό φίλους του αλεξίπτωτου πλαγιάς από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, διοργανώνοντας Πανελλήνιο, Ευρωπαϊκό και Προ παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ήταν ο φίλος μας που αισθανόταν Εμπεσιώτης αποδεικνύοντας αυτό με την ενέργεια του να αγοράσει δικό του σπίτι στο χωριό μας.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας διερμηνεύοντας πιστεύω σωστά τα αισθήματα όλων των Εμπεσιωτών, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ευχόμαστε ο θεός να τους χαρίσει κουράγιο, υπομονή και την «εξ ύψους παρηγοριά».

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας φίλε.

Υ.Γ Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του στο χωριό μας η Κοινότητα Εμπεσού θα αποστείλει στεφάνι στη μνήμη του.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 55 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.