Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  11:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 00:44

Ευχαριστήριο μήνυμα για την φροντίδα της Δήμητρας Διώτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει η οικογένεια και ειδικότερα η αδελφή της Δήμητρας Διώτη για την περιποίηση που δέχθηκε κατά την περίοδο της νοσηλείας της στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, στην Ορθοπαιδική Κλινική, όπως επίσης και στον Φίλιππο Γρίβα για την άμεση διεκπεραίωση του θέματος των φιαλών αίματος μετάγγισης.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Παπαπάνο Αθανάσιο, όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και την προϊσταμένη της Κλινικής του, καθώς και την ομάδα του Αναισθησιολογικού Τμήματος του νοσοκομείου, για την ιατρική, νοσηλευτική και ανθρώπινη κυρίως αντιμετώπιση της αδερφής μου Διώτη Δήμητρας, η οποία νοσηλεύθηκε από 15/6/2022 – 22/6/2022 με συντριπτικό κάταγμα αριστερού γονατου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γρίβα Φίλιππο, ο οποίος είναι Πρόεδρος της Π.Δ.Ε της Περιμετρικής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, για την άμεση διεκπεραίωση του θέματος των φιαλών αίματος μετάγγισης, τις οποίες χρειάστηκε η αδερφή μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Τέλος, θέλω να επισημάνω τον “αγώνα” τον οποίο δίνει καθημερινά το νοσηλευτικό προσωπικό δίπλα στον ασθενή υπό αντίξοες συνθήκες και τον στηρίζει με όλη του την ψυχή.

Συγχαρητήρια και σας εύχομαι πάντα δύναμη για να συνεχίζετε το “έργο” σας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 371 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.