Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  8:06 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 17:58

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας προσλαμβάνει διοικητικούς υπαλλήλους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.

Οι προσλήψεις, που θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ), θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα από έξι έως οκτώ μήνες.

Ειδικότητα

Η ειδικότητα για την παρούσα προκήρυξη είναι οι εξής:

ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού – 10 θέσεις
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά
(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας, Αντ. Τζεβελέκη & Δ. Καλυβιώτη, 31100 Λευκάδα, 1 ος όροφος, υπόψη κας Γ. Διαμάντη (τηλεφ. επικ. 26450 23272).

Καταληκτική ημερομηνία

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι η Δευτέρα 20 Μαΐου 2024.

Η προκήρυξη

Πηγή: proson.gr

Διαβάστηκε 194 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.