Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 19:35

ΠΟΒΑΣ: Η «καρδιά» του κλάδου των κατασκευών χτυπά στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Το μέλλον ανήκει στους κατασκευαστές» και η «καρδιά» του κλάδου της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου & Σιδήρου  (ΠΟΒΑΣ) χτυπά στο Αγρίνιο όπου ξεκίνησε το 8ο  Πανελλήνιο Συνέδριο της.

Πρόκειται για  σημαντική και για την πόλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί έως 29 Μαΐου και φιλοξενείται στο Παπαστράτειο Μέγαρο που έχει μετατραπεί -εκτός από συνεδριακό- και σε εκθεσιακό κέντρο.

 
Η συμμετοχή είναι μεγάλη καθώς το «παρών» δίνουν κατασκευαστές, βιομηχανίες και Επαγγελματίες του Κλάδου, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί, Φορείς και Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα που θα συζητήσουν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο όπως:
  • Εθνικές & Ευρωπαϊκές πολιτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας στον κτιριακό τομέα και την Αειφόρο Ανάπτυξη.
  • Κλαδικά και τεχνικά θέματα με ταυτόχρονη διεξαγωγή θεματικών εργαστηρίων.
  • Εκπαίδευση και Πιστοποιήσεις στον Κλάδο.
  • Καινοτομίες και μετασχηματισμός των επιχειρήσεων στη νέα εποχή.
  • Θέματα γενικού ενδιαφέροντος, καθημερινότητα των Επιχειρήσεων του Κλάδου

Το συνέδριο λαμβάνει χώρα με την συνεργασία του Συλλόγου Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας ενώ συμμετέχουν και στηρίζουν οι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Αγρινίου, ΤΕΕ Περιφερειακό τμήμα Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ΚΑΠΕ, Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου λειτουργεί έκθεση με όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες των Βιομηχανιών και εταιρειών του κλάδου.

agrinionews.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 576 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.