Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  10:27 μμ
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 22:09

Αμφιλοχία: Εγκαίνια της πρώτης Αγροτικής Έκθεσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα εγκαίνια της πρώτης Αγροτικής Έκθεσης (AGREAMFI) του Δήμου Αμφιλοχίας στο λιμάνι της πόλης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία 

Η νέα διοργάνωση που στόχος είναι να γίνει θεσμός έκανε δυναμική παρουσία στην Αμφιλοχία, με τα περίπτερα από εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων να συγκεντρώνουν μεγάλη επισκεψιμότητα και το κοινό να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα πλούσια τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Ο Σάκης Τορουνίδης - Δήμαρχος Αμφιλοχίας στον χαιρετισμό του τόνισε ότι στόχος της Έκθεσης είναι να φέρει στο προσκήνιο τον πρωτογενή τομέα και τον μεταποιητικό κλάδο και να γίνει ένα εφαλτήριο για μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Γιώργου Στρατάκου, Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος εξέφρασε την έμπρακτη στήριξη του σε κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην τόνωση της πρωτογενούς παραγωγής.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον κο Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης, τον κο Ανδρέα Φίλια, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, τον κο Παναγιώτη Τζιχριτζή, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και τη Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Στη συνέχεια η αρμόδια Αντιδήμαρχος, κα Ειρήνη Φίλου ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στην έκθεση, ξεκινώντας από το Περίπτερο του Δήμου Αμφιλοχίας, όπου πραγματοποιήθηκαν γαστρονομικά δρώμενα.

*Η Αγροτική Έκθεση πραγματοποιείται στο Λιμάνι Αμφιλοχίας και συνεχίζεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής 6/10. *Ώρες λειτουργίας: 09:00 π.μ. - 11:30 μ.μ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 59 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.