Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:33 μμ
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 18:41

Αντιπολεμικό μήνυμα από τους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιπολεμικό μήνυμα από τους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. στην Αιτωλοακαρνανία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων της Δ.Ο.Υ. Αιτωλοακαρνανίας, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των συναδέλφων καταγγέλλει και καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη στρατιωτική επέμβαση και εισβολή στην Ουκρανία και τις ανθρωπιστικές ωμότητες στη χώρα αυτή.

Τα μεγάλα οικονομικά, πολιτικά, γεωστρατηγικά συμφέροντα των ισχυρών της γης καθορίζουν για μια ακόμη φορά και μάλιστα στον 21ο αιώνα την πορεία της ζωής των ανθρώπων και των λαών της γης με απρόβλεπτες πλέον διαστάσεις.

Το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε λαού στην ελευθερία, τη δημοκρατία, την ευημερία και την αυτοδιάθεση, φαλκιδεύεται με το πιο βαρύ τίμημα.

Φρονούμε ότι η χώρα μας θα πρέπει να σταθεί μακριά από διευκολύνσεις προς τους εμπλεκόμενους.

Λέμε όχι στον πόλεμο, ναι στην ειρήνη. Η ισχύς στον 21ο αιώνα δεν μετριέται με τις ερπύστριες και τα ασύμβατα όπλα. Οι λαοί δεν είναι πιόνια στη σκακιέρα των ισχυρών του πλανήτη.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή του Ελληνικού λαού και όλων των λαών της γης κατά των άδικων πολέμων.

Έχουν τη δύναμη οι λαοί αρκεί να το πιστέψουν, να σταματήσουν  για τα συμφέροντα των ολίγων να σκοτώνονται τα παιδιά των πολλών και να ξεριζώνονται.

Στεκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού λαού, του οποίου διακυβεύεται η υπόστασή του και θα παράσχουμε κάθε δυνατή ανθρωπιστική βοήθεια.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 312 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News