Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:15 πμ
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 20:58

Υποδοχή ήρωα για το Φώτη Ζησιμόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποδοχή ήρωα για το Φώτη Ζησιμόπουλο

Υποδοχή ήρωα επεφύλαξε χθες το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στον υπαρχιφύλακα Φώτη Ζησιμόπουλο που αναδείχθηκε νικητής στο φετινό «Σπάρταθλον».

Διένυσε την απόσταση Αθήνα – Σπάρτη σε 21 ώρες 57 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα πέτυχε την πρώτη ελληνική νίκη έπειτα από 23 χρόνια στη διοργάνωση, ενώ η επίδοσή του καταγράφεται ως η 5η καλύτερη σε όλους τους αγώνες «Σπάρταθλον».

Αυτά αρκούν φυσικά για να αντιληφθεί κανείς ότι το επίτευγμα του Φώτη Ζησιμόπουλου δεν ήταν απλώς η νίκη στον αγώνα.

Μάλιστα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κατέθεσε αίτημα προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο Φώτης Ζησιμόπουλος να ενταχθεί στην Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, προκείμενου να μπορεί απερίσπαστος να προπονείται.

Σημειωτέον πως ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου θα τιμήσει τον Αγρινιώτη δρομέα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 422 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News