Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:11 πμ
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 19:58

Επίσκεψη Κοσμήτορα Κουφοπαύλου στο Πανεπιστήμιο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διάλεξη παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών κ. Κουφοπαύλος για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.

Ο κ. Κουφοπαύλος ανέφερε πως πράγματι το Τμήμα έχει αρκετά θέματα για αυτό επισκέφτηκε το Αγρίνιο και ο ίδιος ως εκπρόσωπος της Κοσμητείας Πατρών: ώστε να βρεθεί η λύση τους. Τόνισε πως τα εν λόγω ζητήματα προσπαθούν να τα ρυθμίσουν περισσότερο από 1,5 χρόνο τώρα και πως η καλύτερη λύση είναι να υπάρξει συνεννόηση και από τις δυο πλευρές.

«Είμαστε στην ίδια κατηγορία όλοι, καθηγητές, φοιτητές και διοικητικό προσωπικό. Ευελπιστούμε να αλληλοβοηθηθούμε και να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα στη βελτίωση του τρόπου σπουδών και της καθημερινότητας των φοιτητών. Τα προβλήματα είναι γνωστά σε όλους αν και υπάρχει  διαφορετική σκοπ20160330_130300ιά για τον καθένα. Σαν πολυτεχνική σχολή συζητάμε εδώ κι 1,5 χρόνο να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που αν λυθούν το τμήμα θα πάει μπροστά. Έχουμε διαφορετικές απόψεις με τους φοιτητές και πιστεύουμε ότι οι λύσεις θα δοθούν αν βρεθεί η χρυσή τομή», πρόσθεσε ο κ.

Τα κύρια θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν αυτό της μετονομασίας του τμήματος σε «Τμήμα Μηχανικών» καθώς και το μέλλον του τμήματος, όσον αφορά στην αναβάθμιση της αξίας του πτυχίου των φοιτητών για την καλύτερη δυνατή επαγγελματική αποκατάσταση.

Για το θέμα, εκτός από τον κ. Κουφοπαύλο μίλησαν και εκπρόσωποι των φοιτητών αλλά και διάφοροι φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής. «Κοινή συναινέση» ζήτησαν να βρεθούν οριστικές λύσεις σε όλα τα τεχνικά και άλλα θέματα τα οποία αντιμετωπίζει η σχολή, με τον Κοσμήτορα να επιβεβαιώνει πως θα κάνει ο,τι περνά από το χέρι του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

πηγή: http://agrinioreport.com

 

Διαβάστηκε 2211 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 20:00
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News