Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  4:09 πμ
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 19:23

Έτσι θα λειτουργήσει την Τετάρτη η λαϊκή αγορά Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι, η Λαϊκή Αγορά Αμφιλοχίας θα λειτουργήσει στο χώρο πίσω από το Δημαρχείο, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και της διασποράς του κορωνοϊού, με τους εξής περιορισμούς:

Ως ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων ορίζονται τα πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα .

Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές/κοινό.

Οι θέσεις έχουν ορισθεί και η αρίθμηση ξεκινά από την αρχή της οδού Β. Καραπάνου (κουρείο Νταρλαγιάννη). H θέση Α,Β,Γ βρίσκεται πάνω στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν του χώρου στάθμευσης. Παρακαλούμε να τηρηθεί η αρίθμηση όπως αυτή αναφέρεται στον παραπάνω πίνακα και οι πάγκοι που θα ανοίξουν να είναι έως ΤΕΣΣΕΡΑ (4) μέτρα. Τα ανωτέρω ισχύουν έως ότου υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2642 3 60406.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 276 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News