Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:49 μμ

wm small
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 18:34

«Ψήφισμα της Δ.Ε. του ΕΑΠ για την αναγγελία του θανάτου του μέλους ΔΕΠ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π., Αναπληρωτή Καθηγητή Χρήστου Τσούμα».

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, συνελθούσα εκτάκτως στις 2 Απριλίου 2021, μετά την θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους ΔΕΠ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π., Αναπληρωτή Καθηγητή Χρήστου Τσούμα, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του και αποφάσισε:

1) Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Πανεπιστημίου στην οικογένεια του μεταστάντος.

2) Να εκπροσωπηθεί η Διοικούσα Επιτροπή στην κηδεία από το μέλος της Δ.Ε. Καθηγητή κ. Αθ. Μιχιώτη, λόγω των ιδιαίτερων επιδημιολογικών συνθηκών.

3) Η σημαία του Ιδρύματος να κυματίζει μεσίστια την ημέρα της κηδείας του.

4) Να κατατεθεί στεφάνι και χρηματικό ποσό στο Φιλανθρωπικό Σωματείο με την επωνυμία «Κιβωτός Αγάπης» στη μνήμη του εκλιπόντος.

Διαβάστηκε 196 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.