Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  1:17 μμ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 18:21

«Ύμνοι» της ομοσπονδίας για το Μaster’s του Αντιρρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παραλία Αντιρρίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά τουρνουά MASTERS του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ και το τριήμερο 12-14 Ιουλίου το όμορφο θέρετρο του νομού Αιτωλοακαρνανίας θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες.

Ο Δήμος Ναυπακτίας ανέλαβε ένα δύσκολο εγχείρημα για πρώτη φορά το 2017 και δύο χρόνια μετά, η παραλία Αντιρρίου έχει γίνει σήμα κατατεθέν του πανελλήνιου σιρκουί.

Το ANTIRRION MASTERS θεωρείται από τα καλύτερα major τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος και φέτος αποτελεί τη δεύτερη διοργάνωση MASTERS.

Το Αντίρριο είναι χωριό του νομού Αιτωλοακαρνανίας, υπάγεται στον Δήμο Ναυπακτίας και ο πληθυσμός του οικισμού ανέρχεται στους 1.018 μόνιμους κατοίκους. Το Αντίρριο είναι γνωστό για τα αξιοθέατά του, όπως το αρχαίο θέατρο στην περιοχή Μακύνεια, το οποίο στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε και ως βουλευτήριο.

Ευχαριστούμε τους αθλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Σας καλούμε όλους να χαρούμε την διοργάνωση» δήλωσε το μέλος του ΔΣ του Δήμου Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς
Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 14.00.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο μπιτς βόλεϊ (ΕΔΩ) και στη συνέχεια να αποστείλουν την δήλωση συμμετοχής ομάδας (ΕΔΩ) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι κανονισμοί του ANTIRRION MASTERS στο παρακάτω λινκ: ΕΔΩ

sinidisi.gr

 

 

Διαβάστηκε 683 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News