Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  10:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 19:40

Πώς να εφαρμόσετε τη στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων πέντε Innings κατά το Sportaza Login

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το άθλημα του μπέιζμπολ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Γιατί λοιπόν να μην συμμετάσχετε στη διασκέδαση; Μπορείτε να το κάνετε μόλις κάνετε Sportaza login: https://sportaza.gr

Τούτου λεχθέντος, ορισμένοι παίκτες στοιχημάτων δεν είναι πρόθυμοι να στοιχηματίσουν στο μπέιζμπολ εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας των αγώνων.

Το να περιμένετε 4 ώρες μόνο και μόνο για να δείτε αν το στοίχημά σας κερδίζει μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Ευτυχώς, αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή που έχετε στη διάθεσή σας.

Αν δεν θέλετε να περιμένετε πάρα πολύ, μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα των πέντε innings. Δεν απαιτεί σχεδόν τόσο χρόνο και μπορεί να είναι εξίσου κερδοφόρο.

Στρατηγική στοιχήματος πέντε Innings

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κορυφαία αθλήματα, τα γραφεία στοιχημάτων προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές όταν πρόκειται για το μπέιζμπολ. Μπορείτε να τις δείτε όλες τη στιγμή που θα κάνετε Sportaza login.

Φυσικά, οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι τα συνολικά στοιχήματα και τα στοιχήματα prop. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στοιχηματίζετε μόνο σε αυτά. Ένα στοίχημα πέντε innings είναι εξίσου καλή επιλογή, αν όχι καλύτερη.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, με ένα στοίχημα πέντε innings πρέπει μόνο να περιμένετε να παιχτούν τα πέντε innings για να μάθετε το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει ορισμένες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη σας αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον συγκεκριμένο τύπο στοιχήματος.

Βγάλτε τα Bullpens από την εξίσωση

Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπεις την ομάδα σου να προηγείται καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να χάνει στο τέλος.

Στη σύγχρονη εποχή, οι αρχικοί pitchers δεν ασχολούνται τόσο πολύ με το παιχνίδι.

Ο κύριος λόγος γι' αυτό είναι ότι οι μάνατζερς αποφεύγουν τους starters τους για μια πλειάδα ισχυρών όπλων στο bullpen. Έτσι, ορισμένοι αρχικοί pitchers θεωρούνται ουσιαστικά ως "άλογα εργασίας".

Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να υπάρχουν γήπεδα όπως οι deGrom, Scherzer και Strasburg, οι οποίοι έκαναν κατά μέσο όρο 6,4, 6,4 και 6,3 innings ανά παιχνίδι αντίστοιχα.

Με άλλα λόγια, όλα τα bullpens τους είναι υπεύθυνα για έναν μέσο όρο τουλάχιστον έξι outs στις εκκινήσεις τους.

Όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα γραμμής με 5 innings, αυτό συνήθως απομακρύνει τα bullpens από το να παίζουν ρόλο στον αγώνα.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα την εκστρατεία Cy Young του deGrom. Κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, πραγματοποίησε συνολικά 32 εκκινήσεις και μόνο σε δύο από αυτές τις εκκινήσεις δεν κατάφερε να αντέξει μέχρι τα πέντε innings.

Ήταν η ικανότητα του deGrom στο pitching που στοιχημάτιζαν οι παίκτες ως επί το πλείστον, και όχι κάποιοι αναπληρωματικοί που δεν είχαν υπολογίσει.

Μπορείτε να μάθετε ακόμη περισσότερα εξετάζοντας πιο λεπτομερή στατιστικά στοιχεία. Σε 204 innings, επέτρεψε μόνο 59 runs. Σε 81 innings ως αναπληρωματικός στις εκκινήσεις του, το bullpen των Mets επέτρεψε 77 runs.

Επομένως, είτε ποντάρετε στον Jacob deGrom σε γραμμές πέντε innings είτε εναντίον του, θα μπορούσατε πιθανώς να προβλέψετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τι πρόκειται να συμβεί.

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να θυμάστε πάντα κάθε φορά που κάνετε Sportaza login: η αρχική ρίψη είναι συνήθως καλύτερη από την αναπληρωματική ρίψη.

Συγκρίνετε τις γραμμές των πέντε Inning και τις γραμμές ολόκληρου του παιχνιδιού

Ως αποτέλεσμα, οι αποδόσεις των γραμμών πληρωμής για τη νίκη μιας ομάδας στον αγώνα έναντι της νίκης στα πρώτα πέντε innings μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό.

Για παράδειγμα, παλαιότερα, αν οι New York Mets ήταν -200 για να κερδίσουν ένα παιχνίδι που ξεκινούσε ο deGrom, οι αποδόσεις θα ήταν κάπου μεταξύ -190 και -240 για τα πρώτα πέντε innings.

Ως εκ τούτου, οι παίκτες θα μπορούσαν να λάβουν υπόψη τους στατιστικά στοιχεία όπως ο ERA των bullpen έναντι εκείνου του αρχικού pitcher.

Μια άλλη επιλογή είναι να βρουν αξία στην εξέταση των αριθμών ενός πίτσερ και στο πώς διαφέρουν τη δεύτερη ή τρίτη φορά μέσα από τη σειρά.

Ως επί το πλείστον, τα σύνολα σε μια γραμμή πέντε αγωνιστικών είναι τα μισά από αυτά που είναι το over/under ολόκληρου του παιχνιδιού. Έτσι, ένα παιχνίδι που είχε σύνολα οκτώ θα είχε over/under πέντε innings τεσσάρων. Είναι τόσο απλό.

Αν δεν λάβετε υπόψη σας τα bullpens, υπάρχει δυνητικά μεγάλη αξία στη μία ή την άλλη πλευρά του συνολικού αριθμού. Μην το ξεχάσετε αυτό μετά το Sportaza login.

Διαβάστηκε 782 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.