Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  3:25 μμ
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 14:44

Παναιτωλικός: Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η επίθεση του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου που γρονθοκόπησε τον Γενικό Αρχηγό του Παναιτωλικού Χρήστο Κουτσοσπύρο, απ’ ότι φαίνεται δεν θα μείνει ατιμώρητη. Η πρώτη εξέλιξη που σημειώθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Γεντί Κουλέ, είναι η αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος κάλεσε για κατάθεση τον Κουτσοσπύρο. Η δεύτερη είναι η καταγραφή του περιστατικού στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής είδε τι ακριβώς συνέβη και αναφέρει το χτύπημα στην έκθεσή του.

Ο προπονητής του ΟΦΗ κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται ο Παναιτωλικός για τα όσα υποστήριξε από την πρώτη στιγμή στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας, ο Δημήτρης Κυριακίδης και στη συνέχεια η ΠΑΕ με επίσημη τοποθέτηση.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 351 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News