Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:14 πμ
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 20:02

Εσείς, ποια μάρκα θα προτιμήσετε;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα παπούτσια του Coppie είναι εκείνα που θα σας χαρίσουν την πολυπόθητη άνεση, εξασφαλίζοντάς σας παράλληλα αξεπέραστη κομψότητα. Εξερευνήστε την ανανεωμένη του συλλογή και ανακαλύψτε επώνυμα παπούτσια για κάθε περίσταση και κάθε εποχή! Καλοκαιρινά, φθινοπωρινά, χειμερινά ή ανοιξιάτικα, για καθημερινή χρήση ή για επίσημα events και βραδινές εξόδους, σας περιμένουν σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετικές τιμές. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο ζευγάρι επιλέγοντας ανάμεσα από δερμάτινα και ανατομικά παπούτσια, φλατ, ψηλά ή δίπατα, με χοντρό ή λεπτό τακούνι, με μπαρέτα και με κορδόνια ή χωρίς και πραγματοποιήστε την αγορά σας στο φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης ή online, εύκολα και γρήγορα!

Chaniotakis shoes για επώνυμα βήματα κομψότητας!

Τα Chaniotakis Shoes διακρίνονται για την ασύγκριτη ποιότητα, την αξεπέραστη κομψότητα, την άνεση και το σταθερό τους πάτημα. Στο Coppie θα βρείτε τα γυναικεία παπούτσια Χανιωτάκης σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και αποχρώσεων, για να επιλέξετε εκείνα της αρεσκείας σας. Πέδιλα, γόβες, μοκασίνια, μποτάκια, sneakers και άλλα πολλά, σας περιμένουν σε εκπληκτικές τιμές!

Παπούτσια Hispanitas για ατελείωτη κομψότητα!

hispanitas

Τα Hispanitas παπούτσια που θα βρείτε στο Coppie είναι διαθέσιμα σε εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Εξερευνήστε τη μεγάλη του συλλογή και ανακαλύψτε πέδιλα, γόβες, μοκασίνια, μπαλαρίνες, πλατφόρμες ή sneakers, που θα απογειώσουν κάθε σας εμφάνιση! Συνδυάστε τα με κάποια από τις τσάντες της ομώνυμης εταιρείας και κυκλοφορήστε πιο κομψή από ποτέ!

Stonefly shoes για σικάτες βόλτες!

stonefly

Τα Stonefly Shoes είναι τα ανδρικά και γυναικεία παπούτσια που θα κάνουν τις βόλτες σας πιο… σικάτες και άνετες από ποτέ! Πέδιλα, πλατφόρμες, γόβες, μπότες, μποτάκια και sneakers, όλα τους μοντέρνα και αναπαυτικά, μπορούν να γίνουν δικά σας εύκολα και γρήγορα! Εάν βρίσκεστε στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιήστε την αγορά σας στο φυσικό κατάστημα Coppie, διαφορετικά κάντε click στο coppie.gr και αποκτήστε τα αγαπημένα σας παπούτσια με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€!

Διαβάστηκε 130 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 22:30
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία