Τετάρτη, 16η Οκτωμβρίου 2024  10:15 πμ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 10:58

Αγρίνιο: Ο Ιατρικός Σύλλογος στο πλευρό των υγειονομικών - Αύριο Πέμπτη η πανελλαδική κινητοποίηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου στηρίζει την πανελλαδική κινητοποίηση των υγειονομικών αύριο Πέμπτη (17.10.24) και καλεί τους γιατρούς να πάρουν μέρος.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΙΝΝΑΑ)  και των Σωματείων Εργαζομένων θα βρεθούν στις 11:30 το πρωί  στις κεντρικές εισόδους των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, για να διεκδικήσουν την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και την ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων. 

Η ανακοίνωση του  Συλλόγου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου στηρίζει την Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση που κήρυξαν οι ΟΕΝΓΕ-ΠΟΕΔΗΝ και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, διεκδικώντας ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανθρώπινα ωράρια, επιστημονική και επαγγελματική αξιοπρέπεια του συνόλου των επιστημόνων, Δωρεάν Υγεία για όλους τους πολίτες και ΚΑΛΕΙ όλους τους ιατρούς να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 68 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.