Τετάρτη, 16η Οκτωμβρίου 2024  12:19 μμ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 11:48

Αγρίνιο: Συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας στο Καινούργιο την Παρασκευή - Γονείς ζητούν μέτρα για τους πεζούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας στο Καινούργιο Αγρινίου την Παρασκευή (18/10), στις 13:15, από Συλλόγους Γονέων που διεκδικούν «ασφαλείς δρόμους», μετά το σοβαρότατο τροχαίο που έστειλε στην Εντατική 12χρονο κορίτσι. 

Η ανακοίνωση των Συλλόγων Γονέων σχολείων της περιοχής: 

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 13.15 μ.μ, σας καλούμε στην τοποθεσία Λιγόρεμα στο  Καινούργιο, για να ενώσουμε τις φωνές μας και να απαιτήσουμε αυτό που μας ανήκει: ασφαλείς δρόμους για όλους.

Ως πολίτες της κοινότητας Καινούργιου, δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι απέναντι στις συνεχείς απειλές που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Η οδική ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια- είναι δικαίωμα!

Συμβολικά θα διακόψουμε την κυκλοφορία για 15 λεπτά, δείχνοντας ότι η ζωή κάθε πεζού αξίζει προσοχή, φροντίδα και άμεση δράση. Διεκδικούμε άμεσα και ουσιαστικά μέτρα από τους αρμόδιους, ώστε να μην έχουμε άλλα θύματα στους δρόμους μας.

Η παρουσία όλων μας είναι κρίσιμη. Μαζί με τα παιδιά μας, ας δείξουμε τη δύναμη της ενότητας και της αποφασιστικότητας».

Με εκτίμηση,
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 2 ου Νηπιαγωγείου Θεστιέων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1 ου Δ.Σ. Θεστιέων,
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 2 ου Δ.Σ. Θεστιέων,
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Καινούργιου,
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ε.Π.Α.Λ Καινούργιου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 56 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.