Τετάρτη, 16η Οκτωμβρίου 2024  12:21 μμ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 12:04

Κωνσταντάρας κατά αντιπολίτευσης για τους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων – «Όχι άλλη δολιοφθορά εις βάρος του τόπου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου αποφάσισε ομόφωνα την τοποθέτηση 13 φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων κατόπιν δημοπρασίας σε θέσεις δημοτικού χώρου.

Θα έπρεπε όμως να υπάρχει συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής με προεδρεύουσα δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης του δήμου κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί έως τώρα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει όπως αναφέρει ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας η χρηματοδότηση του έργου. Ο κ. Κωνσταντάρας εκφράζει την οργή του για την καθυστέρηση σημειώνοντας πως κάποιοι Θεωρούν ότι «υπονομεύοντας τον δήμο και την προοπτική του, θα πετύχουν την αποστολή τους για «κατάκτηση» της τοπικής εξουσίας πιστεύοντας ότι οι πολίτες δεν βλέπουν».

Τέλος, ο δήμαρχος Θέρμου καλεί δημόσια εντός 24 ωρών να «συγκαλέσει η Πρόεδρος την Επιτροπή Εκμίσθωσης των δημοτικών χώρων για την επίτευξη του έργου μέσω του διαγωνισμού, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος θα έχει απώλεια εσόδων από το μίσθωμα 2000 ευρώ μηνιαίως περίπου και θα χαθεί το έργο τοποθέτησης ΣΦΗΟ με υπαιτιότητα της δημοτικής συμβούλου».

Η ανακοίνωση:

Σε Κάθε δημοτικό συμβούλιο και μια ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ.

Με την υπ. αριθμόν 100/3/7/2024 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η τοποθέτηση 13 Φορτιστών Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων , κατόπιν δημοπρασίας , σε αντίστοιχες θέσεις δημοτικού χώρου .

Για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού θα έπρεπε να υπάρξει συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Εκποίησης και Εκμίσθωσης Ακινήτων με προεδρεύουσα την κα Ζιόβα δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης που κληρώθηκε ως Προεδρος δυνάμει της 13/26/1/2024 αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου.

Η εν λόγω δημοτική συμβουλος του κου Σκούρα ,στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ανακοίνωσε , ότι «φοβάται» για την ασφάλεια των συμπολιτών , διότι υπάρχει κίνδυνος να πάρουν … φωτιά οι φορτιστές !!!! και αρνείται με διάφορα τεχνάσματα την σύγκληση της Επιτροπής με σκοπό να ματαιώσει το έργο της τοποθέτησης ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ( ΣΦΗΟ ).

Όταν της τονίστηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου η ευθύνη της σε περίπτωση μη συγκλήσεως της Επιτροπής και της προξενηθείσας βλάβης του δήμου με την απώλεια της χρηματοδότησης και της συνακόλουθης οριστικής ματαίωσης του ΣΦΗΟ , σοφίστηκαν άλλο τέχνασμα ως συνδυασμός «Αιτωλών Πολιτεία» ;;; και απέστειλαν ανυπόγραφο Mail στο δήμο με …. απορίες περί του έργου.

Θεωρούν κάποιοι ότι υπονομεύοντας τον δήμο και την προοπτική του , θα πετύχουν την αποστολή τους για «κατάκτηση» της τοπικής εξουσίας πιστεύοντας ότι οι πολίτες δεν βλέπουν .

Μάλλον βλέπουν στην δημοτική αντιπολίτευση όνειρα θερινής νυκτός !!!!

Αυτοί που δήθεν κόπτονται για την πρόοδο του δήμου και θέλουν με δόλο να ματαιώσουν το συγκεκριμένο έργο που αφορά την τοποθέτηση Φορτιστών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα .

Αυτοί που τάχα ανησυχούν για την τουριστική ανάπτυξη και προσπαθούν για την …. προσέλκυση επισκεπτών , να τους διώχνουν επειδή θα έχουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να βυθίσουν την περιοχή ταυτίζοντας την με το προσωπικό τους τέλμα.

Αυτοί που παριστάνουν τους ευαίσθητους για την προστασία του περιβάλλοντος και θέλουν να περιορίσουν τους …. ρύπους απορρίπτοντας τους ΣΦΗΟ.
Αυτοί που τάχα προστατεύουν τους επαγγελματίες ΤΑΞΙ αγνοώντας ότι τρέχει πρόσκληση επιδότησης για απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων για χρήση ΔΧΕπιβατηγων και οι φορτιστές είναι απαραίτητοι .

Ως εδώ λοιπόν .

Καλώ δημόσια εντός 24 ωρών να συγκαλέσει η κυρία Πρόεδρος την Επιτροπή Εκμίσθωσης των δημοτικών χώρων για την επίτευξη του έργου μέσω του διαγωνισμού , γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος θα έχει απώλεια εσόδων από το μίσθωμα 2000 ευρώ μηνιαίως περίπου και θα χαθεί το έργο τοποθέτησης ΣΦΗΟ υπαιτιότητα της κας δημοτικής συμβούλου .

Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν τα αρμόδια Όργανα της Πολιτείας .

Όχι άλλη δολιοφθορά εις βάρος του τόπου .

Δεν ανησυχώ πλέον … Τρέμω την περίπτωση τέτοιοι άνθρωποι να κυβερνήσουν έστω για μια ώρα αυτόν τον δήμο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 58 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.