Παρασκευή, 11η Οκτωμβρίου 2024  12:19 πμ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 23:43

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου – Η ημερήσια διάταξη (Δευ 14/10/2024 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με τέσσερα  θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

  1. «Διαπίστωση αναγκαιότητας για μίσθωση χώρου για τη λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) στον Δήμο Θέρμου»
  2. «Ίδρυση και λειτουργία της δομής «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Δήμου Θέρμου», συμμετοχή του Δήμου Θέρμου με προγραμματική σύμβαση με τον Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.») ως Δικαιούχο για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Δήμου Θέρμου και υποβολή πρότασης προς ένταξη στη με Κωδικό 4Β.ια.2δ_2 Α/Α ΟΠΣ 11373 και αρ. πρωτ. 3230/5.07.2024 Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» με τίτλο «Νέα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)»»
  3. «Εκμίσθωση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων για τις ανάγκες του Δήμου Θέρμου»
  4. «Μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη υλικών του Δήμου Θέρμου»

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο».

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 58 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 23:47
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.