Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  11:43 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 22:47

Γ. Κεφαλογιάννης από Μεσολόγγι: Θα στηρίξουμε το 2/39 Σ.Ε. – Ικανοποίηση για την επαναλειτουργία του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης ξεκινώντας τις επισκέψεις του από το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι.

Στην συνέχεια ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Παΐσιο, συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, τον βουλευτή Κώστα Καραγκούνη, τον γιό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Φρέντη Μπελέρη, Πέτρο, και άλλους συνεργάτες του και κομματικά στελέχη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης υπογράμμισε την σημασία που είχε η επαναλειτουργία του στρατοπέδου στο Μεσολόγγι, όχι μόνο για ιστορικούς λόγους αλλά και για επιχειρησιακούς. Διαβεβαίωσε δε, ότι θα στηριχτεί το στρατόπεδο περαιτέρω καθώς η ύπαρξή του και η λειτουργία του είναι κομβικής σημασίας. Ήδη υπηρετούν σε αυτό πάνω από 130 μόνιμοι στρατιωτικοί.

Ωστόσο τόσο ο κ. Μαυρομάτης όσο και ο κ. Παΐσιος δεν παρέλειψαν να του αναφέρουν την αδικία της κυβέρνησης προς το Μεσολόγγι σε ότι αφορά στο Πρωτοδικείο.

Στην συνάντηση αυτή ήταν παρόντες και συνεργάτες του Δημάρχου Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό. Ο ειδικός συνεργάτης του Γιώργος Μαζαράκης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο και συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Χρήστο Τέγα και Λάμπρο Δαλάρη, καλωσόρισε τον Υφυπουργό και ζήτησε στενότερη επαφή μεταξύ Δήμου και κεντρικής εξουσίας για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου.

Στην συνέχεια ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, το Σελίβειο Γηροκομείο και το Μουσείο Άλατος. Στο Μουσείο Άλατος τον υποδέχθηκε ο ιδρυτής Νίκος Κορδόσης που τον καλωσόρισε και τον ξενάγησε στο Μουσείο το όποιο εντυπωσίασε τον Υφυπουργό.

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναχώρησε για το Αγρίνιο όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου και το απόγευμα θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο και αργότερα θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα.

Πηγή: aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 132 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.