Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  12:50 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 23:35

Η ιστορία του παππού Κώστα και η αγάπη του για την κτηνοτροφία στον ορεινό Βάλτο (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ζωή αφιερωμένη στη γη.

Ο παππούς Κώστας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που ζει στο χωριό και έχει μεγάλο πάθος με την κτηνοτροφία. Στα 83 του, εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά και να φροντίζει τα ζώα του με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη.

Ο παππούς Κώστας έχει πλούσια εμπειρία στην κτηνοτροφία και γνωρίζει πολλά για τη φύση και τα ζώα.

Στο χωριό, ο παππούς Κώστας χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αγάπης από τους γείτονες και τους φίλους του. Είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη και να παρέχει συμβουλές για τη φροντίδα των ζώων.

Παρά την ηλικία του, ο παππούς Κώστας συνεχίζει να εργάζεται σκληρά και είναι αφοσιωμένος στα ζώα του. Ξυπνάει νωρίς κάθε μέρα για να τα φροντίζει και να διασφαλίζει ότι είναι καλά ταϊσμένα και υγιή.

Η αφοσίωσή του και η σκληρή δουλειά του έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην αγροτική κοινότητα και η αγάπη του για τη φύση και τα ζώα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

 

Διαβάστηκε 649 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis