Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  8:23 μμ
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 14:53

Περιβαλλοντικές ανησυχίες / Environmental Concerns: Νέος διαγωνισμός από το Photopolis Festival

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Photopolis Agrinio Photo Festival ανακοίνωσε νέο φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα: «Περιβαλλοντικές ανησυχίες / Environmental Concerns».

Oι συμμετέχοντες καλούνται να αποδώσουν φωτογραφικά το παραπάνω θέμα και να στείλουν από μία μόνο φωτογραφία. 15 επιλεγμένες φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε έκθεση του φεστιβάλ 2024, ενώ οι 3 πρώτες θα λάβουν βραβεία, τα οποία αναφέρονται στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Η κριτική επιτροπή από τελείται από  τους: Νίνα Κασσιανού, Ρέα Παπαδοπούλου, Φωτεινή Παπαχατζή, Σπύρο Στάβερη,  Πάνο Χαραλαμπίδη & Μαίρη Χαιρετάκη.

Λήξη συμμετοχών 20 Ιανουαρίου 2024.

Να θυμίσουμε ότι είναι ήδη σε εξέλιξη δύο ακόμη διαγωνισμοί από το Photopolis.

Ο διαγωνισμός: «Photofolios:24” στον οποίο απαιτείται η αποστολή portfolio (με ελεύθερο θέμα) αποτελούμενο από 8 μέχρι 12 φωτογραφίες. Τα 8 επιλεγμένα portfolios θα εκτεθούν στην ομώνυμη έκθεση  ου φεστιβάλ.

Λήξη συμμετοχών: 31.12.2023

Ο διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους. Ζητείται η αποστολή ταινιών δάρκειας μέχρι 20 λεπτών με ελεύθερο θέμα.

Λήξη συμμετοχών: 30.12.2023

Πληροφορίες – Συμμετοχές: https://photopolis.gr

Διαβάστηκε 195 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.