Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:18 μμ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 17:50

ΠΕΔΙ-ΕΟΠΥΥ: Ενεργοποιείται η μετακίνηση υπαλλήλων από Αγρίνιο σε Μεσολόγγι- Αντιδρούν Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας διαμαρτύρονται έντονα για την ενεργοποίηση της απόφασης της συνεδρίασης με αριθμό 825/07-04-2022 «Ρύθμιση του τρόπου λειτουργίας του ΠΕΔΙ ΕΟΠΥΥ Ν. Αιτωλοακαρνανίας».

Όπως αναφέρουν, η ενεργοποίηση αυτής της απόφασης, που προβλέπει την τακτική μετακίνηση υπαλλήλων από το Αγρίνιο στο Μεσολόγγι, ουσιαστικά αποδυναμώνει τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Αγρινίου, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πρώτα των ασφαλισμένων αλλά και των ιατρών – φαρμακοποιών.

Τη σχετική κοινή ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Γιώργος Αγραφιώτης και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας, Αχιλλέας Κοντοπάνος.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.