Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:20 πμ
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 11:22

Αντιδράσεις στην Παραβόλα για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δρομολογούμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην Παραβόλα καλεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω & Κάτω Τραγάνας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με αποφάσεις της διοίκησης των ΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του Οργανισμού και οι οποίες αναρτήθηκαν ήδη στη «Διαύγεια», το υποκατάστημα στην Παραβόλα, όπως και σε άλλες περιοχές αναστέλλει κάθε συναλλακτική δραστηριότητα από την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.

Σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην Παραβόλα, στο πρώην Δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση- διαμαρτυρία για αυτή την απόφαση που βρίσκει την τοπική κοινότητα αντίθετη.

«Ο Σύλλογος μας καλεί όλα τα μέλη του και τους κατοίκους της Άνω και Κάτω Τραγάνας στην συγκέντρωση. Μας αφορά όλους. Όλοι εκεί!», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 260 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.