Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  2:16 μμ
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 16:12

Σχολικά είδη συγκεντρώνει ο Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου συγκεντρώνει σχολικά είδη ενόψει του σχολικού έτους 2023-2024. Η ανακοίνωση του Ι.Ν.:

«Εν όψει της ενάρξεως του σχολικού έτους 2023 – 2024, ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου συγκεντρώνει σχολικά είδη: τσάντες και κασετίνες, τετράδια, είδη γραφής, ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καθώς και σχολικά βοηθήματα. Τα είδη αυτά μπορεί να είναι είτε καινούρια, είτε μεταχειρισμένα, αλλά σε καλή κατάσταση.

Ο Ιερός Ναός προβαίνει σε αυτή την κίνηση για μία ακόμη χρονιά, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες πολλών οικογενειών, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προμήθεια των απαραιτήτων, ώστε να ξεκινήσουν οι μαθητές τη νέα σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και με χαμόγελο.

Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 καθημερινά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Ιερόυ Ναού. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε και αυτή την προσπάθεια της ενορίας μας, όπως έχετε πράξει άλλες φορές.

Η πνευματική τροφή αποτελεί αγαθό ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας από την υλική. Μη στερήσουμε από τα παιδιά μας τίποτα από τα δύο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 315 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.