Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  6:21 μμ
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 10:29

"L.M.R.": Η δισκογραφική εταιρεία που κερδίζει έδαφος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μιά βιντεοσυνέντευξη με τους ιδρυτές της δισκογραφικής εταιρείας L.M.R. πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του site AitoloakarnaniaBEST.gr της ομάδας West Media Greece καθότι ένας εξ αυτών έλκει την καταγωγή του απο το Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα ο Στάθης Παπαδημητρίου ο Black Vybez και ο Fuji Latifudia μας ενημερώνουν γιατί και πως ξεκίνησαν την λειτουργία της εταιρείας L.M.R. (Landing Mind Records) που μέχρι στιγμής μετρά δυο χρόνια ζωής, ποιά είδη μουσικής πρωωθούν και τι πρέπει να περιμένει ενας καλλιτέχνης απο αυτούς. 

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα όσα ειπώθηκαν τόσο για όλους τους λάτρεις της μουσικής αλλά και για τους ενεργά εμπλεκόμενους με αυτό το αντικείμενο.

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Χρύσα Σπαή

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBest.gr

 

Διαβάστηκε 6867 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 11:02
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News