Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  2:14 μμ
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 12:08

Ονοματοδοσία κεντρικής οδού στην Άνω Μυρτιά προ τιμήν του Βασίλη Αντωνόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια συγκινητική εκδήλωση και ονοματοδοσία οδού, προς τιμήν του Ιατρού , Πολιτικού και αυτοδιοικητικού ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ έγινε χθες Σάββατο 26/8/2023 ,Ώρα: 19:00 στην Πλατεία( Άνω ) Μυρτιάς και Ώρα :20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο (Κάτω ) Μυρτιάς .

Η ονοματοδοσία κεντρικής οδού στην Άνω Μυρτιά έγινε από τον δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα και κατόπιν η ονομασία του δημοτικού γηπέδου στην Κάτω Μυρτιά προς τιμήν του και τα εγκαίνια . Τα αποκαλυπτήρια της πλάκας στο δημοτικό γήπεδο έκανε η μικρή αναδεκτή του Βασίλη Αντωνόπουλου , Αγαθονίκη Ράπτη !

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Δικηγόρος Αγρινίου Γεώργιος Κωστακόπουλος στενός φίλος και συνεργάτης του τιμωμένου προσώπου .

Η παρουσία και συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα τιμητική.


Χαιρετισμό απηύθηναν ο Δήμαρχος Θέρμου Σπυρίδων Κωνσταντάρας και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Γιώργος Κοντογιάννης . Προηγήθηκε αγιασμός έναρξης λειτουργίας του δημοτικού γηπέδου από τον αιδεσιμολογιότατο π.Βασίλειο Λάμπο , Αρχιερατικό Επίτροπο Θέρμου που παρέστη στην εκδήλωση και εκ μέρους του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ Δαμασκηνού .

Εκ μέρους της οικογένειας παρέστη ο αδερφός του τιμώμενου Απόστολος Ξ Αντωνόπουλος και πολλοί συγγενείς του .


Ευχαριστήριο εκφώνησαν τα ανήψια του , Μέλπω Κατσαρού Ιατρος και Ξενοφώντας Αντωνόπουλος πολιτικός Μηχανικός .
Άξια η τιμή στον σπουδαίο άνθρωπο , επιστήμονα και πολιτικό ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ!!!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 423 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.