Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  2:16 μμ
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 19:37

Παναγιώτης Πλεξίδας: Στις 2 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο το τριετές μνημόσυνο για το παλληκάρι που θυσιάστηκε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην ανυπέρβλητη θυσία του εθελοντή πυροσβέστη Παναγιώτη Πλεξίδα που πάλευε με τις φλόγες στο Καινούργιο Αγρινίου  και “έσβησε” έχοντας εισπνεύσει τοξικό καπνό αναφέρονται δημοσιεύματα και αναρτήσεις εν όψει της συμπλήρωσης 3 χρόνων από τη μοιραία εκείνη ημέρα.

“Πριν από 3 χρόνια, ο 27χρονος Παναγιώτης Πλεξίδας έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης ως εθελοντής πυροσβέστης για να σβήσει τη φωτιά σε παραλίμνια περιοχή στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας. Αυτούς τους ήρωες δεν θα στους προβάλλουν στα κανάλια.. Και αυτοί οι ήρωες δεν πρέπει ποτέ να ξεχνιούνται”, αναφέρει σε ανάρτησή του το athensfinest.

balanth eypatridh 22 8 2023

Η μητέρα του, Βαλάντη Ευπατρίδη, που βιώνει τη μεγαλύτερη απώλεια που μπορεί να βιώσει άνθρωπος, σε ανάρτησή της, υπενθυμίζει ότι η ημερομηνία που έφυγε το παλληκάρι της ήταν 5 Σεπτεμβρίου 2020 και κάνει γνωστό ότι το μνημόσυνο του έχει προγραμματιστεί να τελεστεί το Σάββατο (2.9.23) στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

“Δεν πεθαίνουν τα παλληκάρια…”, υπογραμμίζει φίλη της ενώ άλλο πρόσωπο που είχε την τύχη να γνωρίζει τον Παναγιώτη τον περιγράφει ως αγωνιστή και αληθινό ήρωα.  “Αδαμάντινος χαρακτήρας, Άγια ψυχή. Τέτοιοι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ. Αιωνία του η μνήμη”, σχολιάζει.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 476 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.