Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  12:23 μμ
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 20:13

1983: Όταν χορευτές της ΓΕ Αγρινίου συνεργάστηκαν με την Λιζέτα Νικολάου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολάου σε ηλικία 72 ετών.

Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε.

Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μία ιστορία με την μεγάλη τραγουδίστρια μοιράζεται ο γνωστός «Απολλωνάρας» Δημήτρης Βάσσης.

Με την Λιζέτα Νικολάου είχαν ταξιδέψει και συνεργαστεί για 15 ημέρες το 1983 σε περιοδεία στην Αλβανία χορευτές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

«Τέλεια ερμηνεύτρια, αυτή με τα τραγούδια της και εμείς με τους χορούς μας ξεσηκώναμε τους πάντες, αντιπροσωπεύοντας επάξια την Ελλάδα», έγραψε ο κ. Βάσσης.

Αναλυτικά:

Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε σήμερα στην οικογένεια της μεγάλης τραγουδίστριας ΛΙΖΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ οι παλιοί χορευτές της Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ, που είχαμε την χαρά και την τιμή να συνταξιδέψουμε και συνεργαστούμε με το συγκρότημα της για δεκαπέντε ημέρες το 1983 σε όλη την Αλβανία. Τέλεια ερμηνεύτρια, αυτή με τα τραγούδια της και εμείς με τους χορούς μας ξεσηκώναμε τους πάντες, αντιπροσωπεύοντας επάξια την Ελλάδα. Καλό της ταξίδι.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 996 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.