Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  8:15 πμ
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 17:38

Μεσολόγγι: Εργαζόμενες του νοσοκομείου δέχθηκαν επίθεση - καταγγελία από το Σωματείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λεκτική και σωματική επίθεση σε εργαζομένους καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

«Είναι αλήθεια ότι οι λεκτικές επιθέσεις πληθαίνουν με τον καιρό», σημειώνεται από το Σωματείο Εργαζομένων που διαμηνύει πως «δεν θα δείξει ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα κάνει ότι προβλέπεται από τον νόμο για να προστατεύσει τους συναδέλφους».

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου:

«Παρά την μεγάλη υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τον υπάρχων ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, να εξυπηρετούνται με το καλύτερο δυνατό τρόπο οι υγεινομικές ανάγκες της περιοχής μας.

Σήμερα, γίναμε μάρτυρες λεκτικής και σωματικής επίθεσης σε συναδέλφισσες του τμήματος του αξονικού τομογράφου και είναι αλήθεια ότι οι λεκτικές επιθέσεις πληθαίνουν με τον καιρό. Με αφορμή το τελευταίο γεγονός θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

●Είμαστε εργαζόμενοι και δεν ευθυνόμαστε για την υπάρχουσα υποστελέχωση. Με δελτία τύπου κατά καιρούς ενημερώνουμε για τις ελλείψεις ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε

● Ο εργασιακός χώρος μας, το νοσοκομείο Μεσολογγίου, πρέπει να παρέχει στους εναπομείναντες εργαζομένους του, την στοιχειώδη ασφάλεια και αξιοπρέπεια στην εργασία. Την ευθύνη για αυτό, φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι διοικούντες.

● Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, δεν θα δείξει ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα κάνει ότι προβλέπεται από τον νόμο για να προστατεύσει τους συναδέλφους.

Το Δ.Σ. του Σωματείου»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.