Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  8:21 μμ
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 18:18

Μπάσκετ και σύσκεψη στο Αγρίνιο για τα Περιφερειακά Τμημάτα ΤΕΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε. διοργανώθηκε στο Αγρίνιο με πρωτοβουλία του ΤΕΕ Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 19/04/2023 και ολοκληρώνεται σήμερα, Σάββατο 22/04/2023, ενώ έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Στο πλαίσιο της εν λόγω διοργάνωσης διεξάγεται για πρώτη φορά στην Αιτωλοακαρνανία κοινή σύσκεψη των Προέδρων όλων των Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε. της χώρας, παρουσία του Προέδρου του κεντρικού Τ.Ε.Ε κ. Γ. Στασινού.

Η σύσκεψη είναι σε εξέλιξη από τις 12:00 του Σαββάτου και επί τάπητος τίθενται κοινά ζητήματα των Μηχανικών και οι τρόποι αντιμετώπισης τους, καθώς και η δυνατότητα σύστασης κοινών ομάδων εργασίας για διαπεριφερειακά τεχνικά θέματα.

Θα συζητηθούν και ζητήματα που σχετίζονται με τις υποδομές και την ανάπτυξη ειδικότερα στην Δυτική Στερεά Ελλάδα όπως η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια και ο άξονας Πλατυγιάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία .

Στη συνάντηση παρέστησαν και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Πάνος Τσιχριτζής ενώ παρόντα είναι και άλλα μέλη της Διοικούσας του Τοπικού Επιμελητηρίου.

Δείτε τι δήλωσαν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Στυλιανός Μπλέτσας καθώς και ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 439 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.