Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  8:23 μμ
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 01:04

Αγρίνιο: συμπολίτης συγχαίρει την τροχαία-η διήγηση του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο συμπολίτης Δημήτριος Δάτσικας εκφράζει δημοσίως συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Τμήματος Αγρινίου και ιδιαιτέρως στο Τμήμα Τροχαίας.

Ζητά τη δημοσίευση της επιστολής «ώστε να μάθουν όλοι το υψηλό ήθος των Αστυνομικών μας και να διδασκόμαστε όλοι από το παράδειγμά τους».

Ο λόγος των συγχαρητηρίων αναλύεται στην ακόλουθη διήγηση:

«Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, ώρα περίπου 7 απογευματινή, διεπίστωσα ότι υπάρχει κίνδυνος θανατηφόρου πτώσεως από μεγάλο ύψος, λόγω ελλείψεως προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, σέ δρόμο πλησίον τού Αστυνομικού Τμήματος τού Αγρινίου. Αμέσως πήγα στο παρακείμενο Αστυνομικό Τμήμα, για να αναφέρω το θέμα. Όλοι ανεξαιρέτως οι Αστυνομικοί ήταν προθυμότατοι και ευγενέστατοι και μού υπέδειξαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στο Τμήμα Τροχαίας. Πήγα στο Τμήμα αυτό, όπου επίσης όλοι οι Αστυνομικοί ήταν το ίδιο ευγενέστατοι και προθυμότατοι. Αφού άκουσαν το πρόβλημα, μού υπέδειξαν ότι καλόν θα ήταν να συντάξω αναφορά. Αμέσως συνέταξα την αναφορά ενυπογράφως και την κατέθεσα.

Την άλλη ημέρα, 27 Μαρτίου, αμέσως και με εκπληκτική ταχύτητα και ευσυνειδησία, η Τροχαία διενήργησε αυτοψία στο επικίνδυνο σημείο, πήρε φωτογραφίες, τις οποίες εξ αμελείας μου δεν είχα πάρει εγώ, και συνέταξε αναφορά για το πρόβλημα προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και προς το Δήμο Αγρινίου, με συνημμένη τη δική μου αναφορά, την οποία κοινοποίησε ευγενώς και τιμητικώς, δι’ ηλεκτρονικής επιστολής, προς εμένα.

Συγχαίρω θερμότατα, όλο το Προσωπικό, Άνδρες και Γυναίκες, τού Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, και ιδιαιτέρως το Τμήμα Τροχαίας, για την ταχύτητα με την οποία ενήργησαν, την ευαισθησία την οποία έδειξαν για την κατανόηση και επίλυση τού προβλήματος, την απαράμιλλη ευγένειά τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, την αίσθηση τού χρέους έναντι τής Κοινωνίας, στην οποία ζούμε και την οποία υπηρετούν με συγκινητική αυτοθυσία όλοι οι Αστυνομικοί. Είναι τιμή για μένα πού είμαι πολίτης αυτής τής Χώρας και κάτοικος τού Αγρινίου, και είμαι υπερήφανος πού είμαι ΕΛΛΗΝ.

Εύχομαι ο Θεός να χαρίζει σέ όλους τούς Αστυνομικούς τού Αγρινίου και σέ όλη την Ελληνική Αστυνομία, όπως και σέ όλους τούς Έλληνες και σέ όλους τούς ανθρώπους, κρυστάλλινη υγεία, χρόνια πολλά και ευλογημένα και κάθε καλό, προσωπικό και οικογενειακό».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 536 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.