Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  4:22 μμ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 00:11

Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου: Ενημερωτική εκδήλωση από την ΕΟΕΔ Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε και φέτος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου ενημερωτική εκδήλωση από την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του σχολείου καθηγητές και μαθητές είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από τους ειδικούς πρακτικές ασκήσεις πάνω σε θέματα Πρώτων Βοηθειών,  για την αντιμετώπιση τραυματισμών και  να μάθουν για την μέθοδο της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης  γνωστή και ως (ΚΑΡΠΑ).

εσπερινό επαλ

εσπερινο επαλ

Τέλος, “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Ομάδας, κάποια από τα οποία είναι και ενεργοί μαθητές του σχολείου μας, για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την οργάνωση και πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης” ήταν τα λόγια που είπαν στα μέλη της εθελοντικής ομάδας Έρευνας & Διάσωσης για να τα ευχαριστήσουν.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.