Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  6:14 μμ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 18:48

Βαθμολογίες διαιτητών: Ο παρατηρητής δικαιώνει Πουλικίδη για τις αποφάσεις του στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοινώσεις και διαρροές διαμαρτυρίας για την διαιτησία Πουλικίδη στο Αγρίνιο, αλλά… φωνάζει άδικα και στον βρόντο.

Η βαθμολογία του παρατηρητή στον διαιτητή Πουλικίδη δεν δικαιώνει τις… φωνές της. Ειδικότερα, ο Θανάσης Νικολακόπουλος στην έκθεσή του έβαλε καλό βαθμό στον Δραμινό ρέφερι που πήρε 7,5.

Σφύριξε ότι είδε, αποφεύγοντας την όποια προσπάθεια επιρροής από «φωνές» και επισκέψεις σε αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Και στις δύο περιπτώσεις που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι ενήργησε σωστά, με τον VAR να τον επιβεβαιώνει όπου απαιτήθηκε.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλό βαθμό πήρε ο Γιάννης Παπαδόπουλος (8,2) από τον Δημήτρη Γκάγκα στο Πανσερραϊκός – ΟΦΗ.

Αρκετά καλούς βαθμούς πήραν ο Βασίλης Φωτιάς (7,3) από το Βασίλη Τεροβίτσα στο Καλλιθέα – Αστέρας Τρίπολης και ο Χρήστος Βεργέτης (7,3) από τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο στο Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ.

Τους πιο χαμηλούς βαθμούς πήραν ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον Γιώργο Σταθόπουλο στο Ατρόμητος – Βόλος και ο Σπύρος Ζαμπαλάς από τον Θόδωρο Γκαϊτατζή στο Άρης – Λαμία.

dikisports.blogspot.com

Διαβάστηκε 59 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.