Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:16 μμ
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 18:39

Αυτός είναι ο δρόμος που θα φέρει πιο κοντά το Άκτιο με τη Λευκάδα (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλησιάζει η ώρα της παράδοσης του τμήματος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος που κατασκευάζεται στα πλαίσια του έργου της διπλής οδικής σύνδεσης Λευκάδας.

Τα έργα σε αυτό το τμήμα είναι προχωρημένα και όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο drone απομένει η ασφαλτόστρωση, η σήμανση, τα στηθαία ασφαλείας κ.α. για να μπορέσει να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Η παράδοση αρχικά προγραμματιζόταν για το τέλος Νοεμβρίου ωστόσο φαίνεται πως μετατοπίζεται για τέλη του 2022- αρχές 2023.

Στο μήκους 5 χιλιομέτρων τμήμα Άκτιο – Άγιος Νικόλαος, πέρα από τις εργασίες για την αναβάθμιση του δρόμου, προχωρά και το συνοδό έργο του αγωγού ύδρευσης που συνδέεται με την περιοχή της Πρέβεζας και θα βελτιώσει την υδροδοτική παροχή του νησιού της Λευκάδας.

Με την ολοκλήρωση της διπλής οδικής σύνδεσης της Λευκάδας με Βόνιτσα και Άκτιο θα βελτιωθεί η πρόσβαση στην Ιόνια οδό μέσω της Αμβρακίας οδού (Άκτιο-Αμβρακία) αλλά και για το αεροδρόμιο του Ακτίου, την Πρέβεζα και την Ήπειρο γενικότερα.

Δείτε το βίντεο:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 461 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News