Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  12:10 μμ
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 10:27

Το Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Αγρινίου καλεί για υποβολή αίτησης όσους επιχειρηματίας επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινοχρήστων χώρων το 2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου και η Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων ενημερώνει όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2023 (για τοποθέτηση εμπορευμάτων ή ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων),  θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από την 1η Νοεμβρίου έως και την 30η Νοεμβρίου 2022.

Η αίτηση  θα υποβληθεί  στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου (την Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων) στην οδό  Στ. Τσιτσμελή & Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου στον 1ο όροφο. Τηλ. Επικοινωνίας: 2641363525 και e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 229 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News