Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  12:08 μμ
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 11:57

Καρπενήσι: Έκρηξη στις θέσεις εργασίας μετά από 50 χρόνια!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σημαντικές θέσεις εργασίας δημιουργούνται στο Καρπενήσι για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια.

Μια αγγελία που έχει δημοσιευθεί από μεγάλη εταιρία, η οποία ζητά προσωπικό για τις νέες εγκαταστάσεις της στο Καρπενήσι, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η περιοχή της Ευρυτανίας μετά από πολλά χρόνια έρχεται να μπει και πάλι σε τροχιά ανανέωσης.

Ή τουλάχιστον σε τροχιά ανάσχεσης της φθίνουσας πορείας που έχει δω και χρόνια, οικονομικά και πληθυσμιακά.

Είναι εντυπωσιακό ότι η αγγελία κάνει λόγο για σημαντικές θέσεις εργασίας για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη περιοχή εδώ και 50 χρόνια!

Η αγγελία για θέσεις εργασίας

Παράλληλα, καλεί ανθρώπους από τα γύρω χωριά και την ευρύτερη περιοχή να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ώστε οι θέσεις να καλυφθούν από ντόπιους.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα είναι κακό για το Καρπενήσι να δει κόσμο από άλλες περιοχές να ζει και να δραστηριοποιείται στην Ευρυτανία.

Είναι σαφές ότι η περιοχή τελευταία και κυρίως μετά την πρόσφατη μετακίνηση οικογενειών στα Φουρνά αρχίζει να μπαίνει πάλι στο κάδρο της χώρας.

Φυσικά, αυτές οι εξελίξεις πρέπει να προβληματίσουν και την Αιτωλοακαρνανία, ειδικά το Αγρίνιο.

Ευρυτανία: Έκρηξη στις θέσεις εργασίας στο Καρπενήσι μετά από 50 χρόνια!

Καρπενήσι/Photo: Νικόλας Μάστορας

Όλες οι παραπάνω συγκυρίες εμφανίστηκαν σε μια εποχή που προχώρησε και ολοκληρώνεται η άμεση πρόσβαση του Καρπενησίου από την Λαμία και άρα την ανατολική Ελλάδα.

Οι... μη εξελίξεις στον άξονα Αγρίνιο - Καρπενήσι θα καταλήξουν περισσότερο σε βάρος της Αιτωλοακαρνανίας παρά της Ευρυτανίας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 70 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία