Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  12:46 μμ
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 18:29

Πλεύρης: «Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται μέτρα για τον κορωνοϊό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θάνος Πλεύρης εκτίμησε ότι «έξαρση του κορωνοϊού θα υπάρξει, είναι φυσιολογικό καθώς η ζωή θα επιστρέψει στους εσωτερικούς χώρους και θα αλλάξει το κλίμα».

Ερωτηθείς, ωστόσο, για το αν το υπουργείο Υγείας περιμένει έξαρση του κορωνοϊού, ο κ. Πλεύρης απάντησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι «αυτό που λέμε έιναι ότι έξαρση θα υπάρξει, είναι φυσιολογικό καθώς η ζωή θα επιστρέψει στους εσωτερικούς χώρους και θα αλλάξει το κλίμα».

Ειδικά για τα σχολεία ο Θάνος Πλεύρης είπε ότι «μπορούμε να ξεκινήσουμε χωρίς υποχρεωτικότητα στη μάσκα. Τα τεστ δεν χρειάζονται με τη μορφή που γινόταν. Υπάρχει το πρωτόκολλο καραντίνας που ισχύει, το 50%+1 παραμένει».

«Δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα μάσκας. Μπαίνουμε σε μια φάση που έχουμε εμβολιασμένο πληθυσμό και μεταλλάξεις που δεν είναι τόσο θανατηφόρες. Η μάσκα δεν είναι κανονικότητα, είναι μια έκτακτη διαδικασία» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 221 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News